Szállítási feltételek

 

Szállítási feltételek

A megrendelőlap elküldésével és annak az ÁLLATI-FINCSI.HU Kft. által történő visszaigazolásával (amely írásban kötött szerződésnek minősül, ÁLLATI-FINCSI.HU Kft. ezen szerződéseket iktatja és biztosítja a mindenkori hozzá férést azokhoz) a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre az

ÁLLATI-FINCSI.HU Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: H-6320 Solt, Havas u.12.
Számlázási cím: H-6320 Solt, Havas u.12.
Adószám: 14008867-2-03
Cégjegyzékszám: 03-09-116594
Telefon: 06/30/6545-488
E-mail: [email protected]

mint Szállító, valamint a Megrendelõ, mint Vevõ között az alábbi alpontok szerinti feltételekkel:

 • A szerződéskötés magyar nyelven jön létre.
  • A Szállító köteles futárszolgálat útján a Vevõ által a Megrendelõlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefax útján felvenni a kapcsolatot Vevõvel a továbbiak egyeztetése érdekében.
  • Az ÁLLATI-FINCSI.HU Kft. megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a 17/1999. és a Ptk. szerint vállaljuk a felelősséget. A vevők elállhatnak a hibás adatokkal közölt termékek megrendelésétől. Az ÁLLATI-FINCSI.HU Kft. ugyancsak nem vállal felelősséget azért, ha megrendelést részben vagy egészben önhibáján kívül (pl. készlethiány) nem tudja teljesíteni; az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére.
  • Az ÁLLATI-FINCSI.HU rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más szájtok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.
 • Vevõ köteles az általa feladott Megrendelõlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – készpénzben a kézbesítõ részére kifizetni.
 • Vevõ az áru átvételétõl számított 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat (azaz maximum a kézhezvételtől számított 28 napon belül), ez esetben azonban köteles a terméket/termékeket az ÁLLATI-FINCSI.HU Kft.-nek visszaszolgáltatni és viselni a visszaküldéssel kapcsolatosan felmerülõ költségeket. Amennyiben az árú törött, sérült állapotban érkezik vissza Szállítóhoz, úgy az követelheti kárának megtérítését a Vevőtől. A Vevő a rendelésétől elállhat úgy, hogy Szállítót előzetesen (8 munkanapon belül) e-mailben vagy telefonon értesíti. A Vevő által kifizetett összeget maximum 30 naptári napon belül, az ÁLLATI-FINCSI.HU Kft. köteles visszatéríteni.
 • Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévõk között kötött szerzõdésekrõl szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.
 • Az ÁLLATI-FINCSI.HU Kft. a Vevõk adatait a szerzõdések teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követõen tovább tárolni, illetve megõrizni vagy más harmadik személyek részére továbbadni.
 • Elállás esetén a vállalkozás nem köteles visszatéríteni a fogyasztónak az emelt díjú fuvarozásból eredő többletköltségeket, csak a normál fuvarozási díjat.

Magyarország területén,15.000 Ft feletti rendelések kiszállítása  ingyenes!


Szeretettel köszöntjük Önt az Állati-Fincsi webáruházban!

Az alábbiakban elolvashatja a vásárláshoz kapcsolódó szolgáltatási információinkat.

Az Állati-Fincsi webáruházban a vásárláshoz nem kell előzetesen regisztrálnia magát. A kiválasztott és kosárba helyezett termékeket könnyedén és gyorsan megrendelheti.

1.Szállítási feltételek
A házhoz szállítást az Állati-Fincsi webáruház saját maga vagy megbízásából a GLS futárszolgálat végzi.
A házhoz szállítási szolgáltatás nem minden esetben ingyenes!

Kiszállítási díjtételeinket ide kattintva megtekintheti.

 Szállítási határidő:
2-5 napon belül, amely a visszaigazolás napjától számítandó.

FONTOS!

A GLS futárszolgálat a szállítás díját csomagonként állapítja meg, ezért ennek  megfelelően alakítottuk ki a szállítási díjainkat. Egy feladásra szánt csomag súlyát 40kg-ban maximalizáltuk, ami 15.000 Ft vásárlási érték felett ingyenes. Az Állati-FINCSI.HU Kft. fenntartja magának azt a jogot, hogy az egy megrendelésben leadott, de a 40kg-ot meghaladó súlyú valamint túl méretes csomagokat a megrendelővel való egyeztetés után pótdíjazza, amelynek mértéke 2000 Ft / csomag.
Az ÁLLATI-FINCSI.HU Kft. saját autóival történő szállítás előtt telefonon keressük Önt. Ebben az esetben a +36306545488 telefonszámon érdeklődhet a rendelése felől.

Magyarország területén,15.000 Ft feletti (40 kg/csomag) rendelések kiszállítása  ingyenes!

Garanciális feltételek
Termékeinkre, rendeltetésszerű használat esetén, a törvényben előírt garanciát vállalunk, amely a számla, szállítólevél vagy blokk alapján érvényesíthető.

Visszavásárlási garancia
Lehetősége van az átvételtől számított 14 munkanapon belül vásárlási szándékától elállni, azaz a termék árat visszatérítjük. Ekkor kérjük, hogy a terméket a számlával, blokkal együtt juttassa el hozzánk és az igazolószelvényt és a feladást igazoló szelvényt őrizze meg.

Minőségi garancia
Amennyiben a megvásárolt termékekkel kapcsolatosan minőségi problémája adódna, kérjük írja meg az ügyfélszolgálati címünkre [email protected] vagy azt jelezze telefonon a +36-30-6545488 számon.

Szolgáltatásunk garanciája
Amennyiben szolgáltatásunkkal bármilyen problémája adódna kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Igyekszünk problémáját mielőbb megoldani.

2.Csomagolás

A megrendeléseket Biztonságos kartondobozba csomagolva szállítjuk. Ezért a Megrendelt áruk szállítás közben nem sérülhetnek. Amennyiben mégis külsérelmi nyomokat lát Ön átvételkor a csomagoláson, úgy vetessen fel a kézbesítővel jegyzőkönyvet erről a tényről, amelynek 1 példánya Önnél marad, és 1 példány a kézbesítőnél. Kiszállításnál a csomag épségéért mi felelünk, egy esetleges csere alakalmával. Csomagküldés esetén, ha a csomag átvételkor – szakadt, nyomorult – sérült, abban az esetben a GLS futárhoz forduljon reklamációjával.


3.
Fizetési Feltételek
Készpénz, előutalás vagy bankkártyás fizetés. Az átvételkor egyösszegben. Utánvétel esetén a futárnak kell fizetnie. A bankkártyával való értékkiegyenlítés esetében a futárnak már nem kell fizetnie semmit, a csomag átvételekor.

FONTOS!
Mindenképpen meg kell adnia egy vezetékes vagy mobilszámot, amin el tudjuk érni önt!