Ezen termék megvásárlásakor 12 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

Vitapol görény eledel 500g

1.280Ft (bruttó)

Vitapol görény eledel 500g

Egységár (bruttó): 2560,00 Ft / kg

Cikkszám: ZVP- 1800 Categories: , Tags: , , ,

Leírás

Vitapol görény eledel 500g egy teljes értékű eledel vadászgörényeknek.

A vadászgörény soha ne éhezzen 2-3 óránál tovább. A felnőtt vadászgörényt 1-2 alkalommal etessük naponta, kölyök ill. vemhes nőstényeknél ennél gyakoribb, akár napi 6-szori etetés is indokolt lehet. Figyeljünk rá, hogy mindig legyen előtte elegendő táplálék – ha más nem, legalább némi száraz ropogtatnivaló.

Változatosan kell etetni őket. Etessük őket egész kiskoruktól kezdve minél változatosabban, így felnőtt korukban sem lesznek válogatósak. A vadászgörények könnyen táplálékfüggővé válnak, és ezzel egyoldalú táplálásra kényszerítik a gazdit. Az egyhangú táplálás a szervezet vitamin és ásványi anyag egyensúlyának felborulását eredményezheti, amelynek következménye az elhízás, az anorexia, a vese- vagy májkárosodás, illetve egyéb betegségek.  Ha ez a függőség már kialakult a görényben, türelemmel, lassan és fokozatosan, de átszoktathatók az új ízekre.

Házikoszt etetése nem ajánlott egyrészt só és fűszertartalma miatt (a só nagyobb mennyiségben mérgező a számukra) másrészt mert túl-, vagy alultápláltsághoz vezethet (elhízás, anorexia) és aminosav ill. ásványi anyag hiányt okozhat.

További információk

Tömeg 0.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Vitapol görény eledel 500g”

Egységár (bruttó): 2560,00 Ft / kg