Ezen termék megvásárlásakor 104 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

Versele-Laga Strucomix Senior lótáp 20kg

10.474Ft (bruttó)

A Versele-Laga Strucomix Senior egy speciális táp az idős lovak jó kondícióban tartására. Az idősebb lovak emésztő mechanizmusa gyakran már kevésbé hatékony, és sokszor a fogazatuk sem teljes, így a rágás hatékonysága is csökken.

Egységár (bruttó): 523,70 Ft / kg

Cikkszám: AN472721 Categories: , Tags: ,

Leírás

A Versele-Laga Strucomix Senior egy speciális táp az idős lovak jó kondícióban tartására.
Az idősebb lovak emésztő mechanizmusa gyakran már kevésbé hatékony, és sokszor a fogazatuk sem teljes, így a rágás hatékonysága is csökken. Ehhez alkalmazkodni kell a takarmányozásukban is.
A Strucomix Senior teljesen megfelel ezeknek a speciális elvárásoknak. Nagyrészt extrudált gabonamagvakat tartalmaz, melyek sokkal könnyebben és egyszerűbben emészthetőek, ezenkívül magas biológiai értékű fehérjéket a könnyű emésztésért és gyors átalakulásért. Tartalmaz még cellulóz- forrásokat, amelyek szintén könnyen emészthetőek, ez biztosítja az emésztőrendszer egyenletes működését. A vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek növekvő mennyisége fontos, hogy rendben kompenzáljuk a csökkenő bevitelt, a segédanyagok pedig támogatják az emésztést és az egyéb szerveket. A Strucomix Senior mindent tartalmaz ahhoz, hogy idős lovad számára boldog, aktív és egészséges öregkort biztosíts.

További információk

Tömeg 20 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Versele-Laga Strucomix Senior lótáp 20kg”

Egységár (bruttó): 523,70 Ft / kg