Ezen termék megvásárlásakor 81 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

Versele-Laga Mash&Mix lótáp 15kg

8.165Ft (bruttó)

A Versele-Laga Mash & Mix egy nagyon könnyen emészthető táp. Kimerítő munka után a lovak nem szívesen fordítanak sok időt a takarmány energiadús koncentrátum formájában történő elfogyasztására, sokkal inkább választanak egy könnyen emészthető energiaforrást: a Mash & Mixet!

Egységár (bruttó): 544,33 Ft / kg

Cikkszám: AN472686 Categories: , Tags: ,

Leírás

A Versele-Laga Mash & Mix lótáp egy nagyon könnyen emészthető táp. Kimerítő munka után a lovak nem szívesen fordítanak sok időt a takarmány energiadús koncentrátum formájában történő elfogyasztására, sokkal inkább választanak egy könnyen emészthető energiaforrást: a Versele-Laga Mash & Mixet!
Ez a táp speciálisan könnyen emészthető nyersanyagokból készül, amelyek stimulálják az emésztést. A táp alapanyagai kizárólag extrudált tápanyagok (első osztályú búza, korpa és repce), ízletes zöldségek
A Versele-Laga Mash & Mix- nek köszönhetően a megerőltető feladatok után lovad az emésztőrendszerén keresztül rögtön elegendő nedvességet és elektrolitot vehet fel a jobb regenerálódás érdekében. Ez teszi ezt a tápot valóban értékes jutalommá egy megerőltető fizikai megterhelés után. A Versele-Laga Mash & Mix tökéletes fagyos reggeleken és hideg téli napokon is (meleg vízzel keverve), mint könnyen emészthető energiaforrás.

További információk

Tömeg 15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Versele-Laga Mash&Mix lótáp 15kg”

Egységár (bruttó): 544,33 Ft / kg