Ezen termék megvásárlásakor 19 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

Versele-Laga Ferret Nature görénynek 750g

1.910Ft (bruttó)

Teljes értékű takarmány vadászgörények táplálékigényének kielégítésére.

Ez a természetes összetevőket tartalmazó prémium keverék valamennyi szükséges tápanyagot, vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat tartalmazza, amelyek háziállata számára szükségesek a gondtalan, egészséges, vitalitással teli élethez.

Versele-Laga Ferret Nature görénynek 750g

Egységár (bruttó): 2546,67 Ft / kg

Cikkszám: HUN- 461373 Categories: , Tags: , ,

Leírás

Versele-Laga Ferret Nature görénynek 750g

Teljes értékű takarmány vadászgörények táplálékigényének kielégítésére.

Ez a természetes összetevőket tartalmazó prémium keverék valamennyi szükséges tápanyagot, vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat tartalmazza, amelyek vadászgörénye számára szükségesek a gondtalan, egészséges, vitalitással teli élethez.

A vadászgörény soha ne éhezzen 2-3 óránál tovább. A felnőtt vadászgörényt 1-2 alkalommal etessük naponta, kölyök ill. vemhes nőstényeknél ennél gyakoribb, akár napi 6-szori etetés is indokolt lehet. Figyeljünk rá, hogy mindig legyen előtte elegendő táplálék – ha más nem, legalább némi száraz ropogtatnivaló.

Változatosan kell etetni őket. Etessük őket egész kiskoruktól kezdve minél változatosabban, így felnőtt korukban sem lesznek válogatósak. A vadászgörények könnyen táplálékfüggővé válnak, és ezzel egyoldalú táplálásra kényszerítik a gazdit. Az egyhangú táplálás a szervezet vitamin és ásványi anyag egyensúlyának felborulását eredményezheti, amelynek következménye az elhízás, az anorexia, a vese- vagy májkárosodás, illetve egyéb betegségek.  Ha ez a függőség már kialakult a görényben, türelemmel, lassan és fokozatosan, de átszoktathatók az új ízekre.

Házikoszt etetése nem ajánlott egyrészt só és fűszertartalma miatt (a só nagyobb mennyiségben mérgező a számukra) másrészt mert túl-, vagy alultápláltsághoz vezethet (elhízás, anorexia) és aminosav ill. ásványi anyag hiányt okozhat.

Versele-Laga Ferret Nature görénynek 750g – Teljes értékű, vegyes és változatos prémium eleség görényeknek

• Prémium formula
• Szag kontroll
• Pro Health formula
• Csirke, bárány és lazachúsból készült

Összetétel:
Hús és állati melléktermékek (csirke min. 20%, bárány min. 4%), gabonafélék, növényi melléktermékek, olajok és zsírok, élesztő, hal és halmelléktermékek (lazac min. 4%), tojás és tojátermékek, ásványok, FOS, yukka kivonat.

Beltartalom: 35% Nyersfehérje, 18% Nyerszsír, 1,5% Nyersrost, 7% Nyershamu, 1,1% Kalcium, 0,9% Foszfor, 1,5% Lizin, 0,8% Metionin.

További információk

Tömeg 0.8 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Versele-Laga Ferret Nature görénynek 750g”

Egységár (bruttó): 2546,67 Ft / kg