Ezen termék megvásárlásakor 97 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

Versele-Laga Endurix lótáp 20kg

9.788Ft (bruttó)

A Versele-Laga Endurix lótáp egy komplett takarmány olyan lovak számára, akik hosszú ideig tartó megerőltető feladatot végeznek, például military- , fogat- vagy távlovaknak, stb.

Egységár (bruttó): 489,40 Ft / kg

Cikkszám: AN472684 Category: Tags: ,

Leírás

A Versele-Laga Endurix lótáp egy komplett takarmány olyan lovak számára, akik hosszú ideig tartó megerőltető feladatot végeznek, például military- , fogat- vagy távlovaknak, stb. Mivel ezek a lovak hosszan tartó erőt fejtenek ki, az ehhez szükséges energiát nem csak az abrakból szerzik, hanem szükségük van tartós energiaforrásokra, mint pl. a növényi zsírok, illó zsírsavak és egyszerű nyersrostok.
Ezenkívül ez a hosszú és intenzív erőfeszítés az oka annak is, hogy a lovak izzadással fontos elektrolitokat (nélkülözhetetlen ásványi anyagokat) veszítenek, amiket azután pótolni kell. Az izomsejtekben glikogén formájában tárolt energiatartalékok teljes felhasználása kimerültséghez vezet, ezért ennek a tápnak magas a zsírtartalma. Ez létrehoz egy glikogén- megtartó folyamatot, így a lónak a tartós erőfeszítés végére több energiatartaléka van. Azonban, hogy hatékony legyen, többre van szükség, mint magas zsírtartalomra. Ugyanilyen fontos ezen zsírok összetétele is a zsírsavak szintjén. A Versele-Laga Endurix lótáp a zsírsavak gondosan válogatott keverékét tartalmazza, és így azonnal észrevehető hatással van a ló kondíciójára és teljesítményére.

További információk

Tömeg 20 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Versele-Laga Endurix lótáp 20kg”

Egységár (bruttó): 489,40 Ft / kg