Versele-Laga Cuni Junior Complete nyúleledel

1.218Ft14.958Ft (bruttó)

A VerseleLaga Cuni Junior  Complete nyúleledel teljes értékű, ízletes eleség fiatal (törpe)nyulak számára, extrudált pelletekből áll, 100 %-ban könnyen emészthető.

Kiürítés
Cikkszám Kiszerelés Ár Egységár
AN461309 1.75 kg 3913 2236,00 Ft / kg
AN461308 0.5 kg 1218 2436,00 Ft / kg
AN461329 8 kg 14958 1869,75 Ft / kg
Cikkszám: N/A Categories: , , Tags: , ,

Leírás

Versele-Laga Cuni Junior Complete nyúleledel

A Versele-Laga Cuni Junior Complete nyúleldel teljes értékű, ízletes eleség fiatal (törpe)nyulak számára, extrudált pelletekből áll, 100 %-ban könnyen emészthető.

Dental Care / Fogápolás

A (törpe) nyulaknál gyakran fordulnak elő fogproblémák. A fogproblémák általában a helytelen, a fogak természetes kopásához és folyamatos növekedéséhez nem megfelelően hozzájáruló etetés közvetlen következményei. A Versele-Laga Cuni Junior Complete pelletek magas szilikáttartalmú hosszú rostokat tartalmaznak, így a maximális rágási tevékenységgel biztosítják a fogak szükséges mértékű kopását és a szájüreg egészségét.

Fresh Vegetables / Friss zöldségek

Az extrudálás lehetővé teszi, hogy a pelletekhez friss zöldségeket adjunk. Legalább 10 %-nyi friss zöldség hozzáadásával biztosítjuk az élvezetes ízt. A rostoknak és a Versele-Laga Cuni Junior Complete állagának köszönhetően a (törpe) nyulak könnyen emészthető elesége.

Long Fibres / Hosszú rostok

A (törpe) nyulak növényevők, elegendően magas rosttartalmú és alacsony keményítőtartalmú étrendet igényelnek. A Versele-Laga Cuni Junior Complete 20 %-nyi nyersrostot tartalmaz. Az új, egyedi gyártási eljárásnak köszönhetően a Complete eleségek a természetes élelemhez hasonlóan hosszú, szilikátban gazdag rostokat tartalmaznak. A hosszú rostok sokkal jobban segítik és javítják a bélműködést és a fogzást, mint az aprított rostot tartalmazó hagyományos rágcsálóeleségek.

Low Calorie / Alacsony kalóriatartalom

Az alacsony kalória- és keményítőtartalomnak, valamint a magas hosszú rosttartalomnak köszönhetően, az extrudált pelletek könnyen emészthetőek és kiegyensúlyozott étrendet biztosítanak (törpe) nyulunk számára, így továbbra is tartja majd ideális súlyát.

Florastimul

Egyedi prebiotikum-, frukto-oligo-szacharid- (Fructo-OligoSaccharides, FOS) és mannan-oligo-szacharid-tartalma (Mannan-OligoSaccharides, MOS) jó hatással van a bél mikroflórájára. Ezáltal biztosítható a kiegyensúlyozott bélműködés.

Vitamin Plus / Plusz vitamintartalom

A Versele-Laga Cuni Junior Complete eleségek olyan nélkülözhetetlen vitaminok hozzáadásával készülnek, melyek elősegítik az állatok általános egészségének megőrzését. Az A vitamin fontos a bőrsejtek megújulásához, a látáshoz, a szaporodáshoz és az anyagcseréhez. A D3 vitamin ösztönzi a kalcium-/foszforbevitelt, így támogatja a csontok fejlődését. Az E- és a C-vitamin fontos antioxidánsok, melyek védik a szervezetet a szabad gyököktől. Mindkét vitamin növeli a szervezet természetes ellenálló képességét. Az összes Complete eleség stabilizált C-vitamint tartalmaz. A kristályos formával ellentétben a stabilizált C-vitamin sokkal lassabban oxidálódik és bomlik le, ezért sokkal tovább őrzi meg hatását.

Pro Immunity / Ellenálló képesség

A hozzáadott természetes növényi pigmentek (lutein és β-karotin) jó hatással vannak az általános ellenálló képességre és kondícióra. Ezek a karotinoidok egyrészt hatékony biológiai antioxidánsok, másrészt növelik a szervezet természetes ellenálló képességét azáltal, hogy ösztönzik a különféle betegségek ellen ható antitestek létrehozását.

Optimal Coat / Optimális szőrzet

A lényeges omega-3 és omega-6 zsírsavak biztosítják a bőr egészségét és a fényes szőrzetet. Az omega-6 zsírsavakat különleges növényi olajokkal biztosítjuk. A Versele-Laga Cuni Junior Complete termékekhez hozzáadott extra lenmagadag biztosítja a szükséges omega-3 zsírsavakat. Így optimális omega-3/omega-6 zsírsavarány érhető el

Anti Hairball / A szőrgolyók kialakulásának megelőzése

A természetes rostoknak köszönhetően csökken annak kockázata, hogy szőrgolyók alakuljanak ki a gyomorban vagy bélrendszerben.

Odour Control / A kellemetlen szagok megelőzése

Valamennyi Complete eleség jukkakivonatot tartalmaz. A jukkakivonat megköti az állati ürülék szagát okozó ammóniumot és egyéb összetevőket. Így a kellemetlen szagok lényegesen csökkenthetők.

Analitikai összetevők:

Nyersfehérje 15 %, nyerszsír 3 %, nyersrost 20 %, nyershamu 8 %, kalcium 0,9 %, foszfor 0,6 %, Vitamin A 10.000 NE/kg, Vitamin D3 1.500 NE/kg, Vitamin E 30 mg/kg, Vitamin C 100 mg/kg, réz 10 mg/kg.

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Versele-Laga Cuni Junior Complete nyúleledel”

Cikkszám Kiszerelés Ár Egységár
AN461309 1.75 kg 3913 2236,00 Ft / kg
AN461308 0.5 kg 1218 2436,00 Ft / kg
AN461329 8 kg 14958 1869,75 Ft / kg