Versele-Laga Crispy Pellets Guinea Pigs

1.874Ft13.578Ft (bruttó)

Teljes értékű táp golyócskák tengerimalacoknak. Kis falatok (3mm) extra C-vitamin tartalommal. Ez a természetes összetevőket tartalmazó prémium keverék valamennyi szükséges tápanyagot, vitaminokat, ásványianyagokat és aminosavakat tartalmazza, amelyek háziállata számára szükségesek a gondtalan, egészséges élethez. Könnyű összetétele biztosítja a kiegyensúlyozott táplálékbevítelt, a teljes magvak hiánya pedig ideális az allergiára érzékeny állatok számára.

Kiürítés
Cikkszám Kiszerelés Ár Egységár
AN461162 2 kg 1874 937,00 Ft / kg
AN461505 25 kg 13578 543,12 Ft / kg

Leírás

Teljes értékű tápgolyócskák tengerimalac számára.
Nincs válogató étkezés.
Nincsenek gabonafélék (emésztés)
Kis falatok (3 mm) (bevitel)
Extra C-vitamin (egészség)

A Versele-Laga Crispy Pellets Guinea Pigs eledel minden finomságán túl minden egyes golyócska egyedülálló “Happy & Healthy” keverékünket is tartalmazza. Ezekben megtalálható az összes olyan “építőelem”, amely kis kedvencét elégedetten és egészségesen tartja. Az egyes állatfajták számára speciális vitamin-aminosav-ásványianyag-koktélokat állítunk össze, hogy kedvencének egészséges legyen a bundája, a jószág ellenálljon a betegségeknek, és hosszú, vitalitással teli életet élhessen. Nyugodt lehet. A “Happy & Healthy” megteszi a magáét.

Az ízletes és rostokban gazdag Versele-Laga Crispy Pellets Guinea Pigs eledel mindenféle tengerimalac számára teljes értékű, golyócskákból álló eledel. Nincs benne gabona, sok benne a gyógynövény, és egészséges mennyiségű C-vitamint tartalmaz. Igazán étvágygerjesztő! Ezzel a mindent egyben tartalmazó eledellel kiküszöbölhető a szelektív táplálkozás. A golyócskákban lévő “Happy & Healthy” keveréknek köszönhetően a Crispy Pellets eledelben megtalálható az összes olyan tápanyag, amelyre tengerimalacának a hosszú, egészséges és boldog élethez szüksége van.

És ez még nem minden! A nagy rosttartalom és a különleges alakú golyócskák a fogakat is kiváló állapotban tartják. A Florastimul ugyanezt teszi az emésztéssel, a jukkakivonat pedig csökkenti az állat életterének kellemetlen szagát. Másra nincs is szükség.

Próbálja ki a Crispy Snacks csemegéinket is, biztos, hogy talál egyet kedvenc tengerimalaca számára.

Használati utasítás:
– Naponta legfeljebb 50 g eledel szükséges állatonként. Ha Crispy Snacks csemegét is etet (legfeljebb a teljes napi adag 25 %-áig), akkor csökkentse a fő eledel mennyiségét.
– Mindennap adjon friss eledelt és ivóvizet.
– Mindig adjon friss szénát és sok friss vizet.

Analitikai összetevők:
Fehérje 15,5 %, Zsírtartalom 3,5 %, Nyersrost 19,5 %, Nyershamu 8,5 %, Kalcium 1 %, Foszfor 0,5 %.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A Vitamin 10.000 NE/kg, D3 Vitamin 1.200 NE/kg, E Vitamin 80 mg/kg, C Vitamin 250 mg/kg, E1 (vas) 100 mg/kg, E2 (jód) 2 mg/kg, E4 (réz) 10 mg/kg, E5 (mangán) 75 mg/kg, E6 (cink) 70 mg/kg, E8 (szelén) 0,2 mg/kg, Antioxidáns(ok).

Összetétel:
Növényi eredetű melléktermékek, Növényi fehérjekivonat, Magok, Ásványok, FOS (Frukto-oligoszacharidok), Jukka.

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Versele-Laga Crispy Pellets Guinea Pigs”

Cikkszám Kiszerelés Ár Egységár
AN461162 2 kg 1874 937,00 Ft / kg
AN461505 25 kg 13578 543,12 Ft / kg