Versele- Laga Chinchilla Complete 100% extrudált eleség

1.110Ft13.935Ft

A chinchilla complete teljes értékű és ízletes, 100%- ban könnyen emészthető alapanyagokból összeállított extrudált eledel csincsillák számára.

Törlés
Cikkszám Kiszerelés Ár Egységár
AN461255 0.5 kg 1110 Ft 2220,00 Ft / kg
AN461290 1.75 kg 3945 Ft 2254,29 Ft / kg
8 kg 13935 Ft 1741,88 Ft / kg
Ft 0,00 Ft /
Cikkszám: AN461295 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Dental Care / Fogápolás 
A csincsilláknál gyakran fordulnak elő fogproblémák. A fogproblémák általában a helytelen, a fogak természetes kopásához és folyamatos növekedéséhez nem megfelelően hozzájáruló etetés közvetlen következményei. Mivel a Chinchilla Complete pelletek magas szilikáttartalmú hosszú rostokat tartalmaznak, így a maximális rágási tevékenységgel biztosítják a fogak szükséges mértékű kopását és a szájüreg egészségét.

Fresh Vegetables / Friss zöldségek 
Az extrudálás lehetővé teszi, hogy a pelletekhez friss zöldségeket adjunk. Legalább 10 %- nyi friss zöldség hozzáadásával biztosítjuk az élvezetes ízt. A rostoknak és a Chinchilla Complete állagának köszönhetően a csincsillák könnyen emészthető elesége.

Long Fibres / Hosszú rostok 
A csincsillák növényevők, elegendően magas rosttartalmú és alacsony keményítőtartalmú étrendet igényelnek. A Chinchilla Complete 20 %- nyi nyersrostot tartalmaz. Az új, egyedi gyártási eljárásnak köszönhetően a Complete eleségek a természetes élelemhez hasonlóan hosszú, szilikátban gazdag rostokat tartalmaznak. A hosszú rostok sokkal jobban segítik és javítják a bélműködést és a fogzást, mint az aprított rostot tartalmazó hagyományos rágcsálóeleségek.

Low Calorie / Alacsony kalóriatartalom 
Az alacsony kalória- és az alacsony keményítőtartalomnak, valamint a magas hosszúrosttartalomnak köszönhetően, az extrudált pelletek könnyen emészthetőek és kiegyensúlyozott étrendet biztosítanak. Így csincsillája továbbra is tartja majd ideális súlyát.

Florastimul 
Egyedi prebiotikum- , frukto- oligo- szacharid- (Fructo- OligoSaccharides, FOS) és mannan- oligo- szacharid- tartalma (Mannan- OligoSaccharides, MOS) jó hatással van a bél mikroflórájára. Ily módon biztosítható a kiegyensúlyozott bélműködés.

Vitamin Plus / Plusz vitamintartalom 
A Complete eleségek olyan nélkülözhetetlen vitaminok hozzáadásával készülnek, melyek elősegítik az állatok általános egészségének megőrzését. Az A vitamin fontos a bőrsejtek megújulásához, a látáshoz, a szaporodáshoz és az anyagcseréhez. A D3 vitamin ösztönzi a kalcium- /foszforbevitelt, így támogatja a csontok fejlődését. Az E- és a C- vitamin fontos antioxidánsok, melyek védik a szervezetet a szabad gyököktől. Mindkét vitamin növeli a szervezet természetes ellenálló képességét. Az összes Complete eleség stabilizált C- vitamint tartalmaz. A kristályos formával ellentétben a stabilizált C- vitamin sokkal lassabban oxidálódik és bomlik le, ezért sokkal tovább őrzi meg hatását.

Pro Immunity / Ellenálló képesség 
A hozzáadott természetes növényi pigmentek (lutein és β- karotin) jó hatással vannak az általános ellenálló képességre és kondícióra. Ezek a karotinoidok egyrészt hatékony biológiai antioxidánsok, másrészt növelik a szervezet természetes ellenálló képességét azáltal, hogy ösztönzik a különféle betegségek ellen ható antitestek létrehozását.

Optimal Coat / Optimális szőrzet 
A lényeges omega- 3 és omega- 6 zsírsavak biztosítják a bőr egészségét és a fényes szőrzetet. Az omega- 6 zsírsavakat különleges növényi olajokkal biztosítjuk. A Complete termékekhez hozzáadott extra lenmagadag biztosítja a szükséges omega- 3 zsírsavakat. Így optimális omega- 3/omega- 6 zsírsavarány érhető el.

Anti Hairball / A szőrgolyók kialakulásának megelőzése 
A természetes rostoknak köszönhetően csökken annak kockázata, hogy szőrgolyók alakulnak ki a gyomorban vagy bélrendszerben.

Odour Control / A kellemetlen szagok megelőzése 
Valamennyi Complete eleség jukkakivonatot tartalmaz. A jukkakivonat megköti az állati ürülék szagát okozó ammóniumot és egyéb összetevőket. Így a kellemetlen szagok lényegesen csökkenthetők.

További információk

Tömeg 8 kg

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Versele- Laga Chinchilla Complete 100% extrudált eleség”

Cikkszám Kiszerelés Ár Egységár
AN461255 0.5 kg 1110 Ft 2220,00 Ft / kg
AN461290 1.75 kg 3945 Ft 2254,29 Ft / kg
8 kg 13935 Ft 1741,88 Ft / kg
Ft 0,00 Ft /