Ezen termék megvásárlásakor 13 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

Versele-Laga Cavia Nature Re-Balance eledel tengerimalacnak

1.348Ft (bruttó)

Minden Nature eledel teljes értékű, minden állatfaj külön-külön táplálkozási igényeinek kiválóan megfelelnek. A természetes alapanyagok prémium keveréke tartalmaz minden szükséges tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot és amino savat, amire az Ön állatkájának szüksége van, hogy egészséges és gondtalan életet éljen tele vitalitással.
Támogató kiegészítés: a tökéletes emésztésért, jó száj-higiéniáért, csillogó szőrért és tökéletes egészségért. Az alapanyagok széles választékú keveréke biztosítja a kiváló ízt és étvágyat.

Egységár (bruttó): 1925,71 Ft / kg

Leírás

Teljes értékű eleség allergiás vagy érzékeny emésztőrendszerű, kevésbé aktív vagy idős tengerimalac számára.
Light & Sensitie formula, szag kontroll.
Pelletek és gabona nélkül, szőrlabda oldó.
Rostok, zöldségek és gyümölcsök.

Minden Nature eledel teljes értékű, minden állatfaj külön-külön táplálkozási igényeinek kiválóan megfelelnek. A természetes alapanyagok prémium keveréke tartalmaz minden szükséges tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot és amino savat, amire az Ön állatkájának szüksége van, hogy egészséges és gondtalan életet éljen tele vitalitással.
Támogató kiegészítés: a tökéletes emésztésért, jó száj-higiéniáért, csillogó szőrért és tökéletes egészségért. Az alapanyagok széles választékú keveréke biztosítja a kiváló ízt és étvágyat.

A Versele-Laga Cavia Nature Re-Balance eledel tengerimalacnak formula lehetősége a nyulaknak, tengerimalacoknak és csincsilláknak egyaránt ajánlott. Ezt az eledelt kifejezetten az öreg vagy a kevésbé aktív állatoknak fejlesztettük ki (általában ketrecben tartottak). Ez szintén ideális megoldás a táplálék-allergiás vagy érzékeny emésztőrendszerű állatoknak.
– No Grains, Sensitive Control
A teljes értékű gabonafélék hiánya ebben az esetben a keményítők jelentős csökkentését jelenti, ami pozitív hatással van a bélmozgásokra.
– Light Formula, Diet Control
Ezen növényevők nagy része egész nap eszik. Ez okból fontos, hogy egy alacsony energia és keményítő tartalmú étrendet biztosítsunk nekik több mint elegendő diétás rosttal kiegészítve.
– Anti Hairball, Digest Control
A természetes rostok különleges összetétele ezekben az eledelekben szintén csökkenti a szőrlabdák kialakulásának valószínűségét a gyomorban és a teljes emésztőrendszerben. Ez különleges figyelmet igényel, főleg a hosszú szőrű állatoknál.

Minden erőfeszítésünkkel azon voltunk, hogy olyan összetételt hozzunk létre, ami megfelel a legigényesebb és legválogatósabb kisállatoknak is.
Így az alapanyagok széles választéka, gyümölcsök, zöldségek és különböző pelyhek alkotják a különféle termékeket nem csak az egyedi íz elérésének érdekében, hanem azért is, hogy felhasználjuk a sokszor egyedülálló és hasznos táplálkozási előnyeiket.

Rég elfeledett zöldségek térnek vissza és nem hiába! A paszternák például ami nem olyan édes mint a hagyományos sárgarépa, gazdag ásványianyagokban és inulin-t tartalmaz, egy anyagot ami kiváló a cukorbetegeknek, mert az emésztése alatt nem szabadul fel glükóz. Ugyanez az anyag megtalálható a jeruzsálemi articsókában is. Ezek a zöldségek következésképpen különösen fontos összetevői a csincsillák és deguk speciális eledelének.

A répa, a borsó a póréhagyma és cékla szintén szükséges ezeknek az állatoknak, csakúgy mint az ízteletes paradicsom és paprika pelyhek. Valamint a megfelelő mennyiségű alma, banán, kajszibarack, ananász, papaya, szőlő és csipkebogyó teszi tökéletessé a variációk széles palettáját.

A mindenevő rágcsálók számára az eleséget magokkal, gyümölcsmagokkal, gabonával és dióval gazdagítottuk.

Következtetés:
Ezen ízletes alapanyagok egyedülálló kombinációján keresztül az alapanyagok beltartalmi értékei is felszínre kerülnek, mert különböző vitaminokat, természetes antioxidánsokat (lykopinek, beta-karotin, lutein) rostokat, ásványi anyagokat stb. tartalmaznak.

NO PELLET
Sok állat válogatós evési szokásai, pl: csak a legízletesebb falatokat válogatják ki és a kevésbé finomakat nem eszik meg, ezáltal egyoldalú étrendhez és ebből következően lehetséges egészségügyi problémákhoz vezetnek. Ezt a problémát megoldottuk a megújult Nature termékeknél, egyszerűen azzal, hogy a préselt pelleteket ízletes és ropogós extrudált falatokra cseréltük. Ezeket minden nélkülözhetetlen tápanyaggal is gazdagítottuk. A végeredmény egy sokkal finomabb táplálék, kevesebb maradék és egészségesebb állatok.

ODOUR CONTROL
Minden Nature eledel tartalmaz Jukka kivonatot. Ezek a kivonatok megkötik az ammóniát és más káros melléktermékeket a kiválasztás során, így a kellemetlen szagok mértéke nagyban lecsökken. Ezért ideális ezen állatok élő környezetének.

HOSSZÚ ROSTOK
Különleges figyelmet fordítunk a gyulakra és növényevő rágcsálókra:
Ezeknek az állatoknak különlegesen magas rosttartalmú étrendre van szükségük. A Nature eledelek nagy számban tartalmaznak különálló, hosszú és szilikátdús rostokat az extrudált falatokon keresztül. Ez nélkülözhetetlen a belek tökéletes karbantartásához és a fogak és a száj egészségének fenntartásához. Egyidejűleg kielégítik ezeknek az állatoknak a rágcsálási ösztönét is.

PRO HEALTH
Ezen Nature eledelek mind különböző nélkülözhetetlen tápanyagokkal, antioxidánsokkal, vitaminokkal, probiotikumokkal, ásványi anyagokkal, algákkal, élesztővel, gyógynövényekkel gazdagítottak, melyek hasznosak az egészség szempontjából.

Így az egészséget meghatározó bélflóra aktívan támogatott, a természetes ellenállóképességre, az immunitásra pozitív hatást gyakorolva és a betegségek elleni antitestek keletkezése is pozitívan befolyásolt. Eközben egy kiegyensúlyozott arány keletkezik az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak között és a különféle antioxidánsok megvédik a test sejtjeit a szabadgyökök ellen. A különleges gyógynövények mint a körömvirág, kakukkfű, fokhagyma, oregano, majoranna és fodormenta szintén megtalálható az extrudált falatkákban és persze kifejtik hasznos hatásaikat.

Beltartalom:
Nyersfehérje 13,50%, Nyerszsír 2,50%, Nyersrost 15%, Nyershamu 6,50%, Kálcium 0,80%, Foszfor 0,55%, Lizin 0,70%, Metionin 0,30%.

Vitaminok:
A vitamin 15000 I.U./kg, D3 vitmain 1500 I.U./kg, E vitamin 40 I.U./kg, C vitamin 300 I.U./kg, Réz-Réz(II)szulfát 15 mg/kg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Versele-Laga Cavia Nature Re-Balance eledel tengerimalacnak”

Egységár (bruttó): 1925,71 Ft / kg