Trovet WRD Weight Diabetic Dog Food

5.690Ft19.990Ft (bruttó)

Teljes értékű diétás táp elhízott kutyák részére.
Az egészséges szervezet súlyát, zsírarányát a táplálékfelvétel, az alapanyagcsere (hőtermelés) és a fizikai aktivitás egyensúlya biztosítja. A civilizált emberhez hasonlóan ma már a kutyák is többet esznek a kelleténél, és kevesebbet mozognak.

Kiürítés
Cikkszám Kiszerelés Ár Egységár
T0305 3 kg 5690 Ft 1896,67 Ft / kg
T0310 12.5 kg 19990 Ft 1599,20 Ft / kg

Leírás

Trovet WRD Weight Diabetic Dog Food

Európában a kutyák közel 35- 40%- a elhízott és ez nem pusztán esztétikai kérdés, de a túlsúly elősegíti számos más betegség kialakulását, rontja az életminőséget és megrövidíti kedvenceink életét.

A sikeres fogyókúra illetve az egészséges testsúly fenntartása a rendszeres testmozgáson kívül nagymértékben függ a táp összetételétől. A fogyókúrás tápokra jellemző, hogy energiában, főleg zsírban szegények, fehérjében, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdagok, így a szokásosnál kisebb adagok is fedezik a tápanyag igényt. A nehezen emészthető rostok jóllakottságérzetet biztosítanak és segítenek a kiegyensúlyozott vércukorszint fenntartásában. A Trovet WRD Weight Diabetic Dog Food kutyának teljes értékű diétás táp elhízott kutyák részére. Elhízásról (túlsúlyról) akkor beszélünk, ha a kutya az ideális súlyát legalább 15- 20%- al meghaladja. A túlsúlyos kutyák nehezebben mozognak, fokozottan hajlamosak egyéb betegségekre, mint pl. cukorbetegség, bőrbetegségek, izületi és szívbetegségek. A Trovet WRD Weight Diabetic Dog Food alacsony energiatartalmú és magasabb rost tartalmú táp. Ezek a rostok teltségérzetet biztosítanak, ezért a kutya kevesebbet fog ételt koldulni. A Trovet WRD Weight Diabetic Dog Food a rostoknak köszönhetően tömörebb és nagyobb mennyiségű bélsarat eredményez.

A kívánt testsúly elérése után át lehet váltani a megfelelő fenntartó tápra pl. Trovet Adult, vagy folytatható a WEIGHT & DIABETIC etetése is a visszahízás megelőzése érdekében.

Az alacsonyabb energiatartalom segít a túlsúly csökkentésében, illetve az ideális testsúly megtartásában. A rostok segítenek a kiegyensúlyozott vércukorszint megtartásában.

Telitettség érzést biztosítanak, és a speciális rostok megelőzik a hasmenés illetve a bélsárrekedés kialakulását.

Trovet WRD Weight&Diabetic Dog Food kutyának

További információk

Tömeg 13 kg
Kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Trovet WRD Weight Diabetic Dog Food”

Cikkszám Kiszerelés Ár Egységár
T0305 3 kg 5690 Ft 1896,67 Ft / kg
T0310 12.5 kg 19990 Ft 1599,20 Ft / kg