Ezen termék megvásárlásakor 42 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

Trovet RID Renal& Oxalate Diet Food konzerv kutyának 4x400g

4.200Ft (bruttó)

Diétás konzerv kutyák vesebetegségének kezelésére.

A Trovet RID vesebeteg kutyák diétás táplálására kifejlesztett
specális eledel. A gondosan összeállított alapanyagoknak köszönhetően teljes értékű és kiegyensúlyozott tápanyagszintet biztosít, ezáltal helyreállítja a veseelégtelenség által az anyagcserében okozott változásokat. Fehérjéket és foszfort csökkentett, B és D3 vitamint megemelt mennyiségben tartalmaz. A fehérjék mennyiségét és minőségét úgy választották meg, hogy megfeleljen a felnőtt állatok igényeinek, de minimálisra csökkentse a fehérjebomlás során keletkező nitrogéntartalmú anyagcseretermékek szintjét. Káliumcitrát tartalmának köszönhetően csökkenti a kalcium- oxalát kristályok kialakulásának esélyét a vizeletben. Hosszútávú etetésével is biztosítható a felnőtt kutyák tápanyagszükséglete.

Egységár (bruttó): 2625,00 Ft / kg

Leírás

Javallatok

A Trovet RID Renal& Oxalate Diet Food konzerv heveny és idült , valamint végstádiumban lévő vesebeteg kutyák diétás táplálására készült. Ajánlott ezenkívül előrehaladott májbetegség esetén is, ahol a nitrogéntartalmú anyagcseretermékek keletkezésének visszaszorítása a cél. 

Ellenjavallatok

Nem adható kölyköknek, vemhes és szoptató szukáknak.

Etetési útmutató

Célszerű a napi adagot több részletre elosztva kínálni. Egyéb táplálék kiegészítők adása nem javasolt. A Trovet konzervek garantáltan mindig ugyanazokból a kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, így megjelenésük és ízletességük is mindig állandó. Természetesen nem tartalmaznak mesterséges ízesítő, színező és illatanyagokat.
Friss ivóvizet mindig biztosítson az állat számára!

További információk

Tömeg 2.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Trovet RID Renal& Oxalate Diet Food konzerv kutyának 4x400g”

Egységár (bruttó): 2625,00 Ft / kg