Ezen termék megvásárlásakor 49 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

Skudo Ultrahangos kullancs távoltartó Ø.8cm

4.950Ft (bruttó)

Az 1992 óta tesztelt és kiváló (átlagosan 96, 4 %- os) hatásfokkal működő készüléket a Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke fejlesztette ki. A 40 kHz- es, ultrahangos távoltartó 2- 3 méteres körzetben fejti ki hatását. Skudo ultrahangos kullancs- és bolhatávoltartó készülék kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek és embereknek (gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek is) egyaránt hasznos.

Egységár (bruttó): 4950,00 Ft / db

Leírás

Skudo Ultrahangos kullancs távoltartó

Használata:
A készüléket a piros nyelv kihúzásával aktivizáljuk.
Működését az 1 éves élettartamú lítiumos elem biztosítja.
A Skudo készülék cseppálló, de nem vízálló! Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt!
Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen.
A magyarországi erős kullancsfertőzöttség miatt érdemes más készítményekkel együtt használni, konzultáljon állatorvosával.

A készüléket folyamatosan kell viselni az állatnak nemcsak a sétáltatás idejére. Előfordulhat, hogy az állat szőrére kapaszkodott kullancs – sétáltatás után – a lakásban kiesik kedvencünk szőréből, ilyenkor a kullancsot össze kell szedni és körültekintően meg kell semmisíteni. Erre a legjobb módszer az elégetés. Természetesen fürdetés, úszás idejére le kell venni, de utána mielőbb visszatenni.
Használható kölyök (már 4 hetes kortól), vemhes, öreg, beteg vagy betegségből felépülő, stresszre és vegyszerekre érzékeny állatok esetében is.

Gyerekek és idősek is használhatják a készüléket (erdőben való táborozáskor, kiránduláskor, biciklizéskor). Táborozás, kirándulás egész idejére folyamatosan kell viselni a készüléket. Ajánlatos ruházaton kívülre elhelyezni (óraszíjra, övre, nyakba akasztani). Éjszakára javasoljuk az ágy mellé tenni és ott tartani. Természetesen fürdés, úszás idejére le kell venni.

Készülék aktiválása:
Bontsuk ki a műanyag védőcsomagolásból a készüléket. Húzzuk ki a piros nyelvet, ettől a pillanattól kezdve működik a készülék. Leállítani nem lehet.
Az aktiválástól számított kb. 10- 12 hónapon keresztül távoltartja a kullancsokat és bolhákat. Az időjárástól függően (túl hideg tél és túl meleg nyár) esetén ajánlatos 10 hónap után új készüléket vásárolni.

Fontos!
Kisgyerekek esetében mindig szülői felügyelettel használjuk, úgyhogy a gyerek ne tudja a szájába venni vagy lenyelni! Nem játékszer!
A készülék nem öli az élősködőket, hanem távoltartja!
Erősen élősködök által fertőzött egyedeket először vegyszeresen parazitamentesíteni kell és utána alkalmazni a készüléket. Egyidejűleg a környezet vegyszeres parazitamentesítését is el kell végezni.

Garancia:
A gyártó csak a gyártási anyaghibára vállal garanciát.
A garancia nem terjed ki a megrágásra vagy egyéb mechanikai sérülésből eredő törésre, a víz okozta működésképtelenségre vagy a nyakörvre, hámra, pórázra helytelenül rögzített termék elvesztésére sem.

További információk

Tömeg 0.1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Skudo Ultrahangos kullancs távoltartó Ø.8cm”

Egységár (bruttó): 4950,00 Ft / db