Sera Cichliden Sticks díszhaltáp

530Ft6.590Ft (bruttó)

Sera Cichliden Sticks díszhaltáp, sügérek részére.

Ideális általános táp a közepes méretű és nagysügérek (különösen a dél-amerikai fajták) és más nagy halak számára. A lebegőbotok” megtartják alakjukat, és nem szennyezik a vizet.

A sera díszhaltáplálékokat különösen kíméletesen állítják elő. A vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és a gyógynövények hatása megmarad. Természetes nyersanyagokkal a sera vipan megadja Önnek a biztonságot, hogy díszhalait a társas akváriumban optimálisan táplálhassa.

Kiürítés
A termékvariációk egységárai lentebb találhatók.
Cikkszám: N/A Categories: , , Tags: , , ,

Leírás

Sera Cichliden Sticks díszhaltáp egy alap táp sügérek részére.

Ideális általános táp a közepes méretű és nagy sügérek (különösen a dél-amerikai fajták) és más nagy halak számára. A lebegőbotok” megtartják alakjukat, és nem szennyezik a vizet. A tápot – a felhasználói visszajelzések alapján – különösen jól fogadják és szívesen fogyasztják a sügérek.
Erősíti az Immunrendszer védekező képességét a halaknál!
A legfonotsabb koncepció – a legjobb természetes védelmet nyújtani a halaknak, melyek ezt a terméket fogyasztják.
Az immunrendszer támogatása a halaknál lehet, például kiegészítők adagolásával a béta glucanes(élesztőkivonatok). Az immunrendszer természetes támogatásával csökkenthető a halak érzékenysége a különböző betegségekkel szemben. Ezáltal a halak egészségesebbek és várható élettartamuk is hosszabb lesz. A halak színei fokozhatóak azzal, egyes növényekkel,amelyek másodlagos anyagokként pozitív hatással vannak a halak anyagcseréjére. A jól ismert, hosszú láncú telítetlen Omega 3 és 6 zsírsavak különösen kedvező hatást gyakorolnak a sejtmembránok idegsejtek, a szív és a vér áramköreire, azok rendszereire. Az esszenciális zsírsavak, melyeket a halak természetes közegükben táplálkozásuk során magukhoz vesznek, így természetes, hogy ezek a zsírsavak a Sera haleledelekben is megtalálhatóak.
Segítségével a vitaminok felszívódását szolgáló katalizátorok, a halak anyagcseréje jobbá válik.

További információk

Tömeg 0.3 kg
Kiszerelés

, , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Sera Cichliden Sticks díszhaltáp”

Cikkszám Kiszerelés Ár Egységár
P128012006 0.02 kg 530 Ft 26500,00 Ft / kg
P12548852 0.1 l 1090 Ft 10900,00 Ft / l
0.25 l 2410 Ft 9640,00 Ft / l
0.5 l 4580 Ft 9160,00 Ft / l
P396541 1 l 6590 Ft 6590,00 Ft / l