Ezen termék megvásárlásakor 37 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

Selen pet kapszula 60db

3.790Ft (bruttó)

E- vitamin és szelén tartalmú kiegészítő állateledel kutyák és macskák részére.
Selen pet kapszula 60db- os kutyáknak és macskáknak.

Egységár (bruttó): 63,17 Ft / db

Leírás

Selen pet kapszula 60db

Összetétel: Koncentrált tengeri halolaj stabil szuszpenziója kapszulázva, E- vitamint (d- α- toko­ferol) és nátrium- szelenittel dúsított sörélesztőt tartalmazó készítmény.
Deklarált összetétel kapszulánként: Lipidek: 0, 5 g ebből: eikoza- pentaénsav (EPA) 90, 0 mg, dokoza- hexaénsav (DHA) 59, 8 mg, E- vitamin (d- α- tokoferol acetát) 0, 6 mg, szelén (Na- szelenitre vonatkoztatva) 30 μg, Nem deklarált mennyiségben linolénsavat (LA), γ- linolénsavat (GLA) is tartalmaz.
Gyógyszerforma: Kapszula
Célállat: Kutya, macska.

Leírás: Hatóanyagai közül a dúsított tengeri hal­olajból származó esszenciális zsírsavak, melyek részben a bőr- és szőrzet normális táplálásához nélkülözhetetlenek, részben gyulladásgátló hatá­suk miatt váltak ismertté az utóbbi években. A hatóanyagok a baktériumok és vírusok által megtámadott sejtekben megakadályozzák a gyul­ladáskeltő anyagok (PGE2, PGI2) keletkezését és serkentik a természetes gyulladásgátló vegyületek (PGF1, PGE3) képzését. Az E- vitamin és a szelén legfőbb szerepe a bio­lógiai membránok védelme. A peroxidok és az agresszív oxigénmolekulák veszélyes sejtmérgek. Ezek káros hatását közömbösítik a ható- anyagok. A sejtmembránok védelme egyben növeli a szer­vezet fertőző betegségek elleni természetes ellen­állóképességét is. A sejtes és a humorális immunrendszer aktivitását serkentik a hatóanyagai. Gátolják a sejtek bioló­giai öregedését, csökkentik a vérlemezkék kóros összecsapódásának lehetőségét – a thrombosis és az infarktus veszélyét. Az érelmeszesedés kiala­kulását lassítják. A szív- és vázizomzat tökéletes működéséhez nélkülözhetetlenek.
Javallat: A Selen Pet kiválóan alkalmazható ad­juváns kezelésre, de monoterápiában is hatékony lehet, elsősorban profilaxisra: – különféle eredetű ízületi bántalmaknál, – post- traumás állapotok gyógyulási szakaszában, – rekonvaleszcencia időszakában, – idős állatok általános ízületi- és izomfájdalmai­nak kezelésére, – ismert és ismeretlen etiológiájú bőrbántalmak, bőrgyulladások, – szaporodásbiológiai zavarok esetén, fertilitás növelésére, magzatelhalás- felszívódás megelő­zésére, tünetmentes meddőség egyes eseteiben, – ödémás állapotoknál, – az immunrendszer specifikus és nem specifikus zavarai esetén, – bizonyos neurológiai kórképekben.
Alkalmazás: Szájon át, közvetlenül bead­va.
Adagolás:
Kutyák részére 1- 2 kapsz./10 ttkg/nap.
Macskák részére naponta 1 kapszula tartalmát a táplálékba keverni. A kezelést kúraszerűen alkalmazzuk l- 2 hónapig naponta, utána heti 2- 3 alkalommal. Ellenjavallat: A javasolt dózisban nincs ellenja­vallat vagy mellékhatás.
Figyelmeztetés: A készítmény szeléntartalma mi­att extrém magas dózisokban (napi 40 kapszula) toxikus lehet, ezért az adagolási javaslatot be kell tartani!

További információk

Tömeg 0.1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Selen pet kapszula 60db”

Egységár (bruttó): 63,17 Ft / db