PEDIGREE Jumbone Medium

710Ft (bruttó)

A PEDIGREE Jumbone Medium tökéletes, intenzív rágásra ösztönző finomság közepes termetű felnőtt kutyáknak. Ez a Pedigree rágósnack a csontok biztonságos alternatíváját kínálja, mivel ebben az esetben nem áll fenn a leforgácsolódó csontszilánkok okozta sérülés veszélye.

Egységár (bruttó): 3550,00 Ft / kg

Leírás

PEDIGREE Jumbone Medium

Rágható jutalomfalat, húsos töltelékkel, felnőtt kutyáknak.

A PEDIGREE Jumbone Medium egy ízletes, rágható jutalomfalatka ínycsiklandó húsos töltelékkel. Ezekkel a falatokkal akkor és ott kényeztetheti kutyáját, amikor és ahol csak akarja. Tökéletes megoldást nyújt ebéd utáni nassolásra, oktatási célokra vagy csak azért, hogy egyszerűen meglepjük, örömöt okozzunk négylábú pajtásunknak.

A PEDIGREE Jumbone Medium tökéletes, intenzív rágásra ösztönző finomság közepes termetű felnőtt kutyáknak. Ez a Pedigree rágósnack a csontok biztonságos alternatíváját kínálja, mivel ebben az esetben nem áll fenn a leforgácsolódó csontszilánkok okozta sérülés veszélye. Ügyesen kigondolt állaga – húsos tölteléket rejtő, ropogós burkolat – rágásra inspirálja a kutyát, és hosszú ideig tartó elfoglaltságról gondoskodik. Emellett az Ön kutyája is minden bizonnyal szereti majd ezt a snacket, mert egyszerűen fantasztikusan finom. Ráadásul vitaminokban és ásványi anyagokban, kalciumban és omega-3 zsírsavakban is gazdag. Az alacsony (2% alatti) zsírtartalomnak köszönhetően ez a rágcsálnivaló kiválóan alkalmas túlsúlyra hajlamos kutyáknak is.

A Pedigree Jumbone Medium jellemzői:

  • Intenzív rágásra ösztönző kutyasnack – hoszan tartó elfoglaltságról gondoskodik
  • Közepes termetű felnőtt kutyáknak javasolt
  • A csont biztonságos alternatívája, nem áll fenn a csontszilánkok okozta sérülés veszélye
  • Ropogós burkolatban ízletes, húsos töltelék
  • Vitaminokban, ásványi anyagokban, kalciumban és omega-3 zsírsavakban gazdag
  • Alacsony (2% alatti) zsírtartalommal
  • A csirke változat estében könnyen emészthető rizs és nyersrostok magas részarányával

ÖSSZETÉTEL

gabona, zöldség, cukrok, hús és állati termékek (beleértve a 4% marhahús), ásványi anyagok, növényi fehérje kivonatok, magvak, olajok és zsírok, gyógynövények.

ELEMZÉS

fehérje: 7,3 / zsír: 2.1 / szervetlen anyag: 4.1 / nyers rost: 2.4 / energiatartalom: 320 kcal / 100g / kalcium: 0,6 / omega-3 zsírsav: 583 mg / kg.

További információk

Tömeg 0.2 kg
Méretek 13 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “PEDIGREE Jumbone Medium”

Egységár (bruttó): 3550,00 Ft / kg