Ezen termék megvásárlásakor 22 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

Ophto Lavas szemtisztító folyadék macskának 60ml

2.220Ft (bruttó)

Az OPHTO- LAVAS steril, a szem külső részeinek tisztítására szolgáló oldat.

Egységár (bruttó): 37000,00 Ft / l

Leírás

OPHTO- LAVAS® Steril szemtisztító oldat 60 ml

ÖSSZETÉTEL:
Natrium chloratum: 9, 4 mg
Natrium monohydrogenphosphoricum: 0, 5 mg
Natrium dihydrogenphosphoricum: 0, 5 mg
Bezalkonium chloratum: 0, 2 mg
Excip. ad: 1 ml

LEÍRÁS: Az OPHTO- LAVAS olyan steril, a szem külső részeinek tisztítására szolgáló oldat, amely a szem belső környezetének megfelelő összetételű. Mivel hatása kíméletes, a szem átöblítésére és a szemhéjak kezelésére egyaránt alkalmas. Eltávolítja a szemhéjakat össze tapasztó váladékot, a gennyet, az idegen testeket és a kötőhártyazacskóban vagy a szaruhártyán levő irritáló anyagot.
Elsősorban szemkenőcsök, szemcseppek alkalmazása előtt ajánlott használni. Az OPHTO- LAVAS ugyanis eltávolítja a kötőhártyán és a szaruhártyán levő, a gyógyszerek hatását akadályozó baktériumokat, enzimeket, idegen anyagokat. Így a szemgyógyszerek hatóanyagai közvetlenül hathatnak, nem hígulnak fel.

ALKALMAZÁS ÉS ADAGOLÁS: A szemhéjakat széthúzva a műanyag flakonból enyhe nyomással a kezelendő szembe csepegtetjük a szemtisztító folyadékot. Ezt mindaddig folytatjuk, míg a kötőhártyazsákból is eltávoznak az idegen anyagok.
FIGYELMEZTETÉS: Ügyeljünk arra, hogy az OPHTO- LAVAS flakonja ne érintkezzen a kezelt felülettel, mert fennáll a fertőződés veszélye.

További információk

Tömeg 0.1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Ophto Lavas szemtisztító folyadék macskának 60ml”

Egységár (bruttó): 37000,00 Ft / l