Ezen termék megvásárlásakor 38 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

PANZI Pussy Cat szilikonos alom macskának 8L

3.870Ft (bruttó)

A granulátum másodpercek alatt szívja magába a vizeletet. Ennek következményeképp a kellemetlen szagokat semlegesíti. A szilárd ürüléket szükséges csak eltávolítani, nem képződnek csomók vagy gyurmaszerű halmok.
Egy tasaknyi Pussy Cat macskaalom tisztán és frissen tartja cicájának toalettjét.

Egységár (bruttó): 483,75 Ft / l

Cikkszám: P301860 Category: Tags: ,

Leírás

Másodpercek alatt szívja magába a vizeletet, semlegesíti a kellemetlen szagokat, természetes, pormentes, így kíméli az allergiától szenvedő embereket. Nem toxikus, hosszantartó, környezetbarát, kellemesen könnyű, könnyen használható, gátolja a baktériumok terjedését.
Használati útmutató:
1. Töltsön Pussy Cat macskaalmot a tiszta és üres macskatoiletbe
2. Távolítsa el a szilárd halmokat rendszeresen így őrizve meg annak tisztaságát és frissességét3. Dobja bio konténerbe az összeállt ürüléket
Egy tasak Pussy Cat macskaalom egy 30- 40 cm- es cicawc- t képes megtölteni.
Javasolt töltési magasság: 3cm. A töltési magasság 4cm legyen, amennyiben sokszor vagy több cica használja a wc t. A folyadék gyors felszívódása érdekében az edény legyen meleg, száraz helyen. Hogy cicánk könnyebben szokja meg az új almot, kezdetben keverjük azt régi megszokott macskaalmával. Mivel a cicák jórészt csak egy sarkot használnak, néha forgassuk át az egész alommennyiséget. Az átázott granulátum elsötétedik, de ez a hatékonyságra nincs hatással. Amennyiben több cica használja a Pussy Cat macskaalmot gyakrabban kell cserélni (kettőnél 15, háromnál 10 nap után). A töltési mennyiségen nem szabad változtatni. A használt töltőanyag elbomlik. Elásható a kertben, mivel a Pussy Cat macskaalom bizonyos idő után elporlad (tartson legalább egy méter távolságot a fáktól és növényektől). A granulátum lyukacsos szerkezetének köszönhetően a folyadék másodpercek alatt szívódik fel. A kellemetlen szagokat elnyeli a folyadékot elpárologtatja.
Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

További információk

Tömeg 5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “PANZI Pussy Cat szilikonos alom macskának 8L”

Egységár (bruttó): 483,75 Ft / l