Ezen termék megvásárlásakor 49 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

Marina Betta Kit Blue Dragon mini akvárium 14x14x15cm

4.980Ft (bruttó)

Marina Betta Kit mini akvárium – Modern Art – Műanyag “design” mini akvárium Betta (sziámi harcos hal) halak számára.

Egységár (bruttó): 4980,00 Ft / db

Cikkszám: P073000417 Categories: , Tags: , ,

Leírás

Telepítés:
Vegye ki a dobozból a műanyag tartályt és alaposan öblítse át sima vízzel (ne használjon semmilyen szappant, fertőtlenítő ill. mosogatószert!) Szobahőmérsékletű vízzel (kb. 25°C) engedje fel a tartályt a vonalig, és adagoljon hozzá a Betta plus vízkezelőből egy fél kupaknyit, mely ideális közeget biztosít a betták számára, egyben közömbösíti a csapvízben található klórt és nehézfémeket. Soha ne tegye a halat sima csapvízbe! Távolítsa el a keretről a kartonpapír részeket, majd egyszerűen ültesse rá a tartályt. A kavicsokat többször öblítse át, mindaddig amíg a zavarosság eltűnik az öblített vízből (egy teaszűrő használatával egyszerűbbé tehető a művelet). Falra szerelés esetén csavarra is szüksége lehet. Ezek után helyezze be az új otthonába a halat, amely pár nap alatt hozzászokik az új környezetéhez. A betta tartása igen egyszerű, de soha ne társítson a tartályba másik bettát ill. más típusú halat. Mindig tartsa megfelelő szobahőmérsékleten 24 max. 26°C fokon. Naponta adagoljon 3- 4 pelyhet a Nutrafin Max haleledelből, illetve anniyt amennyit kb. 1 perc alatt elfogyaszt. Az el nem fogyasztott eleséget távolítsa el a vízből. Sose tegye a tartályt közvetlenül másik akvárium mellé. a betta harcos viselkedése miatt. Ezzel elkerülhető, hogy az állat folyamatos izgalmi állapotban legyen. Szűrőberendezést nem igényel, viszont az ammónia tartalomra érzékeny a hal, ezért javasolt hetente a tarály víztartalmának a felét lecserélni( a másik felével a halat emelje ki egy üvegbe), a tartályt sima vízzel átöblíteni, majd a tiszta vizet a Betta Plus oldattal kezelni, aztán az eredetileg kimert vízzel összeelegyíteni.

 

A készlet tartalmaz egy darab miniakvárium tartályt tipustól fűggően a hozzáillő háttérrel, díszkavics egységcsomagot, vízkezelőt és kifejezetten a betták számára ideális haleledelt. Aminiakvárium tartály igény szerint falra is szerelhető.
A falra való felszereléshez szükséges mounting kit (felszerelő készlet) a csomag tartalma, de a csavarokat a csomag nem tartalmazza.

További információk

Tömeg 5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Marina Betta Kit Blue Dragon mini akvárium 14x14x15cm”

Egységár (bruttó): 4980,00 Ft / db