Ezen termék megvásárlásakor 131 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

Fides HP kutyatáp 20kg

13.150Ft (bruttó)

A Fides Breeder Line HP kutyatáp különösen olyan kutyák számára alkalmas, melyektől csúcsteljesítményt várunk el vadászat, szánhúzás, rendőrségi munka, illetve minden egyéb munkatevékenység során.
Ez a nagy energiájú táplálék biztosítja a kutya számára az összes szükséges tápanyagot, mindenkor képessé téve őt a csúcsteljesítmény elérésére.

Egységár (bruttó): 657,50 Ft / kg

Cikkszám: NM010 Categories: , , Tags: , , ,

Leírás

A Fides HP kutyatáp különösen olyan kutyák számára alkalmas, melyektőlcsúcsteljesítményt várunk el vadászat, szánhúzás, rendőrségi munka, illetve minden egyéb munkatevékenység során.

Ez a csirke és rizs alapon készült nagy energiájú táplálék biztosítja a kutya számára az összes szükséges tápanyagot, mindenkor képessé téve a csúcsteljesítmény elérésére:

– Az L- karnitin aminosav, ami abban játszik kulcsszerepet, hogy a testben tartalékolt zsír eljusson az izomsejtekbe (zsírégető), együtt a zsírok emésztését optimalizáló lecitinnel (energiaellátó) olyan kutyaeledelt eredményeznek, ami kimondottan ajánlott állóképességet igénylő sportversenyeken részt vevő kutyák számára.

– A kelát formájában jelenlévő vas adalék (ami aminosavval elkevert ásványi anyagot jelent, minek eredményeként az ásványi anyag nagyobb mértékben szívódik fel) fontos a vörös vértestek képzéshez, így biztosítva az oxigénellátás javulását csúcs igénybevételi periódusokban, vagy a gyógyulás során.

– A C- és E- vitaminok, mint kulcsfontosságú antioxidánsok, elengedhetetlenek a kötőszövetek fejlődéséhez, melyek a bőr, a véredények és az izmok szilárdságát biztosítják.

– A nem oldódó rostanyagok alkalmazása optimális bélrendszeri áthaladást eredményez.

– Az idegingerületek átadásában szerepet játszó magnézium extra adalékolása a Fides Breeder Line HP kutyatáp számára a stresszes időszakokban nyugtató hatást kölcsönöz, ami megmagyarázza, miért ajánlott alkalmazása ideges természetű kutyák esetében.

– A sörélesztő hozzáadása – amivel a legsokoldalúbb multivitamin- , ásványi anyag és aminosav komplexeket biztosítjuk – egészségesebbé, élénkebbé és energikusabbá teszi a kutyát.

ADAGOLÁS
Fides Breeder Line HP kutyatápot szárazon kell etetni. Ne váltsunk hirtelen tápot, fokozatosan növeljük az új eledel mennyiségét egy hetes időtartamon át. Gondoljuk át az ételkínálatot, és igazítsuk azt a kutyánk aktivitási szintjéhez. Mindig biztosítsuk, hogy friss víz álljon rendelkezésre.


BELTARTALOM

30% nyers fehérje, 20% nyerszsír, 2% nyersrost, 6.5% nyers hamu, 1.4% kalcium, 1% foszfor, 8% nedvességtartalom
Vitaminok 1 kg eledelben: 25, 000 NE A vitamin, 1, 500 NE D3 vitamin, 150 mg E.

 

A kutya súlya
Napi adag*
3 – 5 kg 60 – 120 gr
5 – 10 kg 120 – 180 gr
10 – 20 kg 180 – 300 gr
20 – 30 kg 300 – 410 gr
30 – 40 kg 410 – 510 gr
40 – 50 kg 510 – 600 gr
*El kell osztani 2 etetésre

További információk

Tömeg 20 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Fides HP kutyatáp 20kg”

Egységár (bruttó): 657,50 Ft / kg