Faforgács alom préselt

600Ft1.680Ft (bruttó)

A szitált faforgács kiváló alom a kisrágcsálók részére.

Kiürítés
Cikkszám Kiszerelés Ár Egységár
ZVP- 1053 12 l 600 Ft 50,00 Ft / l
ZVP- 1049 56 l 1680 Ft 30,00 Ft / l
Cikkszám: N/A Categories: , Tags: , , , , ,

Leírás

Tengerimalac almozási ötletek:

Faforgács alom préselt: talán az egyik legelterjedtebb és legtöbbek által használt alom, mely kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, és valamelyest szagelszívóként is funkcionál. Amellett hogy rendkívül kényelmes fekhelyet biztosít, a tengerimalacok imádnak futkározni rajta, és hemperegni benne.

Mindig ügyeljünk arra, hogy száraz (szárított) faforgácsot használjunk alomként. Ne legyen aromás vagy gyantás, mert a tengerimalac szaglása rendkívül kifinomult, és a magas gyantatartalmú forgács szaga megölheti. A cédrus- és a zöld (a nedves, nem szárított) erdeifenyő-forgács nagyon mérgező a magas gyantatartalma miatt, ezért soha ne használjuk alomnak. Törekedjen a minél nagyobb darabú,  szárított, pormentes faforgács beszerzésére!

Hörcsög almozási ötletek:

Faforgács alom préselt: A hörcsögök folyamatos tisztán tartása is része a kisállattartás felelősségeinek! Mivel rendkívül sokat esznek, ezért hasonló mennyiségű ürülékkel kell számolnia. Almozni akkor kell, -nyilván egyértelmű- amikor már kezdjük érezni a büdösséget! De ha ezt meg akarjuk előzni, akkor nyugodtan almozhatjuk őket minden hétvégén vagy gyakrabban. A gyakori almozás azért nagyon fontos, mert egy idő után a vizelettel átitatódott forgács elkezd rothadni, ami aztán nagyon kellemetlen szagot terjeszt. Törekedjen a minél nagyobb darabú,  szárított, pormentes faforgács beszerzésére!

Nyúl almozási ötletek:

Faforgács alom préselt: Fontos a ketrec bőséges almozása, melyet forgácsalom használatakor 2-3 naponta érdemes cserélni. Törekedjen a minél nagyobb darabú,  szárított, pormentes faforgács beszerzésére!

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Faforgács alom préselt”

Cikkszám Kiszerelés Ár Egységár
ZVP- 1053 12 l 600 Ft 50,00 Ft / l
ZVP- 1049 56 l 1680 Ft 30,00 Ft / l