Ezen termék megvásárlásakor 37 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

Epi- Otic fültisztító folyadék macskának 125ml

3.735Ft (bruttó)

Az Epi- Otic antiszeptikus hatású, alkoholmentes, nem irritáló tulajdonságú fültisztító oldat kutyák, macskák részére.

Egységár (bruttó): 29880,00 Ft / l

Leírás

Összetétel:
Szalicilsav,
tejsav szabad és mikrokapszulázott (Spherulitesâ) formában,
chitosanid.

Célállat: Kutya, macska.

Javallat:
Eltávolítja a fülváladékot, szövettörmeléket és véralvadékot. Különösen alkalmas a zsíros, nedves, bűzös fül tisztítására és elősegíti a szövetek regenerációját. A készítmény alkalmas a külső fül és a külső hallójárat rendszeres, továbbá gyógykezelések előtti tisztítására.

Adagolás:
A kupak elfordítása az adagolófejet megnyitja. Irányítsa az adagolót a külső hallójáratba, majd nyomja meg a flakont, mialatt gyengéden masszírozza a fültövet. A fül megközelíthetőbb részei tisztíthatók az oldattal átitatott vattával is. Hetente kétszer- háromszor alkalmazható. Rutin fültisztításra, valamint otitis externa kezelése előtti tisztításra is alkalmas, de ezt előzőleg beszélje meg az állatorvossal és kövesse tanácsait.

Alkalmazás módja:
Külső használatra kutyák, macskák részére.

Alkalmazási útmutató:
Használat előtt jól fel kell rázni! A külső hallójáratból eltávolítja a hámtörmelékeket, pörköket és szennyeződéseket. A készítmény egyes összetevői oldják a lipideket, ezzel elősegítik a külső hallójárat kiszáradását. Antiszeptikus, gombaellenes és keratoplasztikus hatással rendelkezik. Az új formula szabad és mikrokapszulában lévő tejsavat, szalicilsavat és chitosanidot tartalmaz, ezért filmszerű védőréteg képződik a külső hallójáratban és elnyújtottabb lesz a hatásidő.

Figyelmeztetés: Kerülje el, hogy az oldat az állat szemébe jusson. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni.
Munkavédelmi óvórendszabályok: A kezelés alatt viseljen védőkesztyűt. A kezelés után szappannal és vízzel alaposan mosson kezet.

További információk

Tömeg 0.2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Epi- Otic fültisztító folyadék macskának 125ml”

Egységár (bruttó): 29880,00 Ft / l