Ezen termék megvásárlásakor 76 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

Brit Premium Junior Small Breed 8kg

7.670Ft (bruttó)

A Brit Premium Junior Small Breed egy komplett kutyatáp kistestű kutyák (1-10 kg) növendékei (4 hét -12 hónap) számára. Alkalmas a vemhes és szoptató nősténykutyák számára is. Komplett kutyatáp a kistestű kutyafajták (1- 10 kg) kölykeinek és kiskutyáinak (4 hét- 12 hónap). Alkalmas szintén a vemhes és szoptató nősténykutyák számára.

Egységár (bruttó): 958,75 Ft / kg

Cikkszám: NM201308 Categories: , , Tags: , , ,

Leírás

A Brit Premium Junior Small Breed kutyatáp egy komplett eledel kistestű kutyák (1-10 kg) növendékei (4 hét -12 hónap) számára. Alkalmas a vemhes és szoptató nősténykutyák számára is.

Kulcsfontosságú tényezők:

EGYENSÚLYOZOTT FEJLŐDÉS: állati eredetű fehérjékkel dúsított.

ÉLETKEDV: vitaminok és organikus mikroelemek.

OPTIMÁLIS FORMA: kisméretű szemcsék.

KIVÁLÓ EMÉSZTHETŐSÉG: nagyon jól emészthető fehérjék.

31% fehérje 20% zsír

Összetétel:

Csirkehús 42%, rizs, kukorica, búza, csirkezsír (tokoferolok által védett), lazacolaj, natúr aroma, gyógynövény és gyümölcs kivonatok (300mg/kg), sörélesztő, szárított alma, ásványi anyagok, mannan-oligoszacharidok (150mg/kg), fruktooligoszacharidok (100mg/kg), schidiger-jukka kivonat (80mg/kg), organikus réz, organikus cink, organikus szelén.

Tápadalékanyagok 1 kg-ban:

E6 cink 100 mg, E1 vas 90 mg, E5 mangán 45 mg, E4 réz 20 mg, E2 jód 1 mg, E8 szelén 0,20 mg.

Energia tartalom:

4 397 kcal/kg

A Brit tápok európai sikerei abban rejlenek, hogy az alapanyagok kiválasztása során szigorú elvárásokat határoz meg a magas prémium követelményekkel szemben.

A felhasznált alapanyagok kizárólag biológiai legkedvezőbb igényességgel lettek kiválasztva. Így legszigorúabban, a származásilag is ellenőrzött baromfi – hal – bárány húsok esetében. A zsírok, olajok a kutya emésztése és hasznosíthatóságának megfelelően legfinomabb lazac és csirke zsír alkalmazott. Így az Omega 3, valamint az Omega 6 zsírsavak forrása a magas színtű tudománynak köszönhetően egyenesen a természetből van merítve. Mindezek hatékonyan biztosítják az energiához szükséges kalóriát, a kutya izomzatának szinten tartását, valamint a szőrzet és a bunda minőségének teljes fényében ragyogását.

A Brit mindezekért nem alkalmaz sertés, marha állati húsokat, továbbá ismeretlen eredetű állati fehérjéket.

A termékekben nincs szója, valamint génmanipulált növényi és állati eredetű nyersanyagforrás.

Komplett kutyatáp a kistestű kutyafajták (1- 10 kg) kölykeinek és kiskutyáinak (4 hét- 12 hónap). Alkalmas szintén a vemhes és szoptató nősténykutyák számára.

–           – Vitaminok és organikus mikroelemek

–           – Kisméretű szemcsék

–           – Nagyon jól emészthető fehérjék

Összetétel: csirkehús 42%, rizs, kukorica, búza, csirkezsír (tokoferolok által védett), lazacolaj, natúr aroma, gyógynövény és gyümölcs kivonatok (300mg/kg), sörélesztő, szárított alma, ásványi anyagok, mannan- oligoszacharidok (150mg/kg), fruktooligoszacharidok (100mg/kg), schidiger- jukka kivonat (80mg/kg), organikus réz, organikus cink, organikus szelén.

 

Tápadalékanyagok 1 kg- ban: E6 cink 100 mg, E1 vas 90 mg, E5 mangán 45 mg, E4 réz 20 mg, E2 jód 1 mg, E8 szelén 0, 20 mg.

További információk

Tömeg 8 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Brit Premium Junior Small Breed 8kg”

Egységár (bruttó): 958,75 Ft / kg