Ezen termék megvásárlásakor 14 bónuszpontot írunk jóvá számláján!

BIO KILL EXTRA GT szórófejes permet 375ml

1.450Ft (bruttó)

Késleltetett hatású, biológiailag lebomló, szagtalan, hosszan tartó hatású rovarirtó permet. Nem hagy foltot. Minden rovart és kártevőt elpusztít, elég csak a helyüket beszórni. Hatásos hangya, bolha, csótány, ágyi poloska, ruhamoly, kullancs, pók, tetű stb. ellen.

Egységár (bruttó): 3866,67 Ft / l

Leírás

BIO KILL EXTRA GT szórófejes permet 375ml

Az irtószer neve: Bio- Kill Extra GT rovarirtó permet
Gyártja és kiszereli: a Jesmond Holding AG (Zug, Svájc) által előállított koncentrátumból a Ferrokémia Vegyipari Szövetkezet (1135 Budapest, Országbíró u. 65.)
Engedély száma: JÜ- 4604- 3/2011.
Minősítése: III. forgalmi kategóriájú szabadforgalmú irtószer
Hatóanyaga: 0, 068% lambda- cihalotrin + 0, 0075% pralletrin
Fizikai, kémiai, hatástani és toxikológiai tulajdonságok: Tejfehér színű, enyhén viszkózus emulzió. Hatását az ízeltlábúakra érintőméregként fejti ki.
Csomagolás: – 375 ml- es, szórófejjel ellátott műanyag flakonban, és – 375 ml- es, csavaros kupakkal ellátott műanyag flakonban (utántöltésre) kerül forgalomba.
Eltarthatóság és tárolás: Eredeti csomagolásban, +10 és 40°C közötti hőmérsékleten tárolva a gyártástól számítva 3 évig használható fel. (A gyártás idejét a csomagoláson fel kell tüntetni!)
Felhasználhatóság kártevők szerint: Rejtett életmódú rovarok (csótány, ágyi poloska, hangya, bolha, ezüstös pikkelyke stb.) és ruhamoly irtására alkalmas.
Használati utasítás: A 375 ml- es, szórófejjel ellátott műanyag flakonon Használat előtt alaposan (kb. 15 másodpercen át) rázzuk fel! A szórófejet nyissuk ki és a pisztollyal – azt a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartva – a finom ködpermetet célzottan juttassuk ki a rovarok búvó- és tartózkodási helyeire úgy, hogy a felület egyenletesen kissé nedves legyen. Csótányok irtásakor a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád, WC környékét, ágyi poloska irtásakor a padló- és falréseket, ajtórepedéseket, ágyneműtartót és a képek hátoldalát kezeljük, egyéb rovarok megjelenésekor azok előfordulási helyeit permetezzük. Ruhamoly irtásakor a permetet a szekrény és a fiók belső felületére juttassuk. A permettel érintkezve a rovarok 8- 10 héten keresztül folyamatosan elpusztulnak. Amennyiben továbbra is rovarok előfordulását észleljük, úgy a kezelést ismételjük meg. A permet a felületeken nyomot nem hagy.
A 375 ml- es, csavaros kupakkal ellátott (utántöltő) műanyag flakonon A kiürült Bio- Kill Extra GT rovarirtó permet flakonjáról csavarjuk le a szórófejet és azt tegyük át a palackra. Használat előtt alaposan (kb. 15 másodpercen át) rázzuk fel! A szórófejet nyissuk ki és a pisztollyal – azt a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartva – a finom ködpermetet célzottan juttassuk ki a rovarok búvó- és tartózkodási helyeire úgy, hogy a felület egyenletesen kissé nedves legyen. Csótányok irtásakor a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád, WC környékét, ágyi poloska irtásakor a – 2 – padló- és falréseket, ajtórepedéseket, ágyneműtartót és a képek hátoldalát kezeljük, egyéb rovarok megjelenésekor azok előfordulási helyeit permetezzük. Ruhamoly irtásakor a permetet a szekrény és a fiók belső felületére juttassuk. A permettel érintkezve a rovarok 8- 10 héten keresztül folyamatosan elpusztulnak. Amennyiben továbbra is rovarok előfordulását észleljük, úgy a kezelést ismételjük meg. A permet a felületeken nyomot nem hagy.
Figyelmeztetés: Csak a használati utasításnak megfelelően alkalmazzuk! Nagyon mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hossz antartó károsodást okozhat. Használatakor az élelmiszereket és az akváriumot le kell takarni, vagy a helyiségből ki kell vinni. Az akvárium levegőztető berendezését kapcsoljuk ki. Ügyeljünk arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre és gyermekjátékra ne kerüljön. A permetet közvetlenül ne lélegezzük be és ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! A bőrre került permetet bő, szappanos vízzel mossuk le, a szembe került készítményt azonnal, bő vízzel öblítsük ki. Használata után szappanos vízzel kezet kell mosni. Használatát követően a helyiségben alaposan szellőztessünk ki. Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik! A felületre kijuttatott permet vizes mosással eltávolítható.

További információk

Tömeg 0.4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “BIO KILL EXTRA GT szórófejes permet 375ml”

Egységár (bruttó): 3866,67 Ft / l