Rengeteg új kutyatulajdonos keres fel minket azért, hogy segítsünk nekik kiválasztani azt a típusú száraztápot, mely tökéletesen megfelel kedvencük korának, méretének, fajtájának és életviteli szokásainak. Ezért úgy gondoltuk, hogy összegyűjtjük a legfontosabb tudnivalókat, hogy könnyebb legyen a választás a rengeteg féle száraztáp közül.

  • Mielőtt száraztápot választ kutyájának fontos megnéznie azt, hogy hány éves kutyusoknak való a táp, hiszen más kell egy kölyök kutyának, s megint más egy felnőttnek.
  • Ezután érdemes megnézni az összetevőket, hiszen a legtöbb kutyának húsra és némi zöldségre van szüksége, emiatt fontos, hogy olyan tápot válasszon, melynek csomagolásán fel vannak tüntetve a tápanyaggal kapcsolatos információk.
  • Azt is érdemes megnézni, hogy a kutya mennyire aktív a nap folyamán, illetve milyen fontos ásványi anyagokra és nyomelemekre van szüksége a rendes fejlődéshez, így könnyedén tud olyan típusú száraztápot választani házőrzőjének, mely megfelel arra, hogy fennakadás nélkül tudja végezni a mindennapi aktív életét.

Mivel mi is állatbarátok vagyunk, emiatt silány vagy megkérdőjelezhető származású és minőségű eledeleket nem forgalmazunk, így csak és kizárólag olyan kutyatápok találhatóak webáruházunkban, melyektől házőrzője sokáig egészséges és élettel teli lesz. S miután a kutyusoknak is van ízlésük, emiatt nem érdemes első alkalommal egy 30 kilós kiszerelést venni, hiszen kárba vész az eledel, ha kedvencünknek nem ízlik a táp. Így ilyenkor érdemes egy kisebb kiszerelést választani, s megnézni, hogy ízlik-e a kutyusnak. Nézzen körbe kutyáknak való száraztáp kínálatunkban!