Ossza meg velünk őszinte véleményét.

Szerezzen értékes jutalmakat kifejezetten Önnek kiválasztott felmérésekben való részvételéért.
Az Adunk a véleményére a világ vezető online felméréseket készítő vállalatához, az 1999-ben alapított Research Now-hoz tartozik.

Minden évben Önhöz hasonló emberek millióit jutalmazzuk meg véleményük megosztásáért cserébe.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy tagjainknak könnyű és szórakoztató lehetőséget biztosítsunk jutalmak szerzéséhez. Csatlakozzon még ma, a jutalmak gyűjtéséhez!

Minden egyes kitöltött felmérés után jutalomforintokat írunk Önnek jóvá. 2500 jutalomforint összegyűjtése után beválthatja azt az Ön által választott ajándékutalványra.

Ön megosztja velünk gondolatait — cserébe mi ajándékutalványokkal jutalmazzuk Önt.
Ennyire egyszerű az egész.

Kérdéseinkre tudja a választ.

Aktuális kérdésektől kezdve kedvenc tévéműsoráig számos témát felölelő, díjazott felméréseket ajánlunk, amelyeknek kitöltése által megoszthatja velünk véleményét.

Meghívást kaphat otthoni tanulmányokra, új termékek tesztelésére vagy fókuszcsoportokba, de biztos lehet benne, hogy jutalma ennek megfelelően nagyobb lesz.

Minden felmérés elején felteszünk néhány alkalmasságának értékelésre szolgáló kérdést. Töltse ki online profilját annak biztosítására, hogy minél több felmérésre alkalmasnak minősüljön.

Ne feledje, a jutalmak gyűjtésén túl a felmérésekre adott válaszai segítenek formálni és befolyásolni a jövő termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztését. Valóban hatással lehet a világra.

Csatlakozzon még ma az ingyenes és jutalmazott online felmérésekben való részvételhez, és népszerű üzletek ajándékkártyáinak gyűjtéséhez.

Jutalmazza meg magát ajándékkártyákkal és utalványokkal véleménye megosztásáért cserébe!

Ingyen pénz a neten