• Sera Vipagran díszhaltáp

  A Sera Vipagran díszhaltáp egy teljesen újfajta lágy granulátum gondosan kiválogatott és kíméletesen feldolgozott nyersanyagokból.

  Bruttó 320Ft5.520Ft
 • Sera Granured díszhaltáp

  Sera Granured díszhaltáp egy fehérjében gazdag granulátum táplálék húsevő cichlidák, sügerek számára. Húsfeldolgozási melléktermékek, garnélaliszt, természetes ásványi anyagok és nyomelemek valamint a karotinban gazdag spirulina- alga teszik a sera granured terméket a pompás díszhalak ideális fő táplálékává.

  Bruttó 530Ft6.590Ft
 • Tetra DiscusFutter díszhaltáp

  Speciálisan vörös diszkoszhalak részére készült a Tetra DiscusFutter díszhaltáp granulátum, a természetes színpompájuk elővarázsolására. Kiváló közérzetet biztosít. Tartalmaz minden fontos vitamint és ásványi anyagot, amely ezen színváltozatú diszkoszhalak speciális igényeihez szükséges.

  Bruttó 1.180Ft2.490Ft
 • Sera Discus Granulat díszhaltáp

  A Sera Discus Granulat díszhaltáp díszhaltáp ideális táplálék diszkoszhalak, valamint más igényes díszhalak számára. Gondos kiválasztás a nyersanyagok összetétele és egy speciális gyártási technológia gondoskodik e táplálék magas minőségéről.

  Bruttó 320Ft7.550Ft
 • Sera Discus Color Blue díszhaltáp

  A sera a bevált sera discus granulat főtáplálék mellé még kínál két új színes táplálékot a Sera Discus Color Blue díszhaltáp-t és a sera discus color Red-et.

  Bruttó 1.450Ft2.950Ft
 • Sera Discus Color Red díszhaltáp

  A sera a bevált sera discus granulat főtáplálék mellé még kínál két új színes táplálékot a sera discus color Blue-t és a Sera Discus Color Red díszhaltáp -ot.

  Bruttó 1.450Ft2.950Ft
 • Tetra TabiMin díszhaltáp

  Tetra TabiMin díszhaltáp tabletták harcsaféléknek, talaj közelben lévő minden fajta hal számára. Folyamatos etetése biztosítja a talajlakó halak egészséges fejlődését jó közérzetét.

  Bruttó 1.440Ft3.300Ft
 • Aqua Food szárított vízibolha

  Aqua Food szárított vízibolha egy hagyományos, magas ballasztanyag tartalmú, mely a szabad természetben nagy mennyiségben előforduló vízibolha (Daphnia pulex) napon szárított változata.

  Bruttó 160Ft1.130Ft
 • Sera Wels Chips díszhaltáp

  A Sera Wels Chips díszhaltáp speciálisan a szívószájú vagy ráspolyszájú harcsák számára készült.

  Bruttó 660Ft5.150Ft
 • Tetra Rubin díszhaltáp

  A Tetra Rubin díszhaltáp egy lemezes díszhaltáp, speciális összetétellel. Tartalmazza a halak részére szükséges létfontosságú tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat. Speciális alkotóelemei segítségével már 2 hét múlva halaink színei megerősödnek, élénkebbé válnak.

  Bruttó 340Ft1.980Ft
 • Sera Vipachips díszhaltáp

  A Sera Vipachips díszhaltáp egy új táplálék specialitás… Ez az új táplálék specialitás ideális minden olyan aljzatlakó hal számára, melyek nem kizárólag vegetáriánusan élnek. Így a Sera Vipachips díszhaltáp alkalmas, pl. páncélos harcsák és botiák számára.

  Bruttó 750Ft2.990Ft
 • 41010085_2

  Aqua Food gyógy haltáp 30ml

  Az Aqua Food gyógy haltáp 30ml rendszeres etetése segít megelőzni a betegségek kialakulását. Az emésztőszervi vagy bőrbetegségben szenvedő halak gyógyulását nagy mértékben gyorsítja.

  Bruttó 350Ft
 • 00103_sera-bettagran_10g_dfnli

  Sera Bettagran díszhaltáp 10g

  A Sera Bettagran díszhaltáp 10g bettáknak készült eleség. A termék spirulina algákat tartalmazó granulátum. Mivel a betta nem sokat úszik, ezért hízásra hajlamos. A Sera Bettagran díszhaltáp 10g használatával ez a jelenség elkerülhető.

  Bruttó 650Ft
 • Aqua Food vörös szúnyoglárva

  Aqua Food vörös szúnyoglárva Liofilizált (fagyasztva szárított) vörös szúnyoglárva, mely a különleges tartósítás következtében megőrzi eredeti formáját, tápértékét és a halak számára különlegesen ízletes táplálék.

  Bruttó 180Ft3.990Ft
 • Aqua Food Lió szárított tubifex

  Aqua Food Lió szárított tubifex egy kocka alakúra formázott liofilizált (fagyasztva szárított) tubifex, mely a különleges tartósítás következtében megőrzi eredeti formáját, tápértékét és a halak számára különlegesen ízletes táplálék.

  Bruttó 270Ft3.350Ft
 • animincrisps

  Tetra Animin Crisps 100ml

  Általános haleleség mindenféle arany és hidegvizi hal részére. Egyedülálló gyártási technológiájának köszönhetően még magasabb vitamintartalommal, még jobb minőségű alapanyagokból készült keményebb crips formájú díszhaltáp.

  Bruttó 530Ft
 • animinenergy

  Tetra Animin Energy 100ml

  Bioaktív formulájú, arany- és más hidegvizi halak magas tápértékű, víz tetején úszó főeledele.

  Bruttó 610Ft
 • Sera Goldy Color díszhaltáp

  Sera Goldy Color díszhaltáp granulátumtáplálék aranyhalak és más hidegvízi halak számára.
  Az aranyhalak és tenyészformáik színgazdagságát valamint védekező képességét jelentősen növeli.

  Bruttó 360Ft1.350Ft
 • animin_color

  Tetra Animin Colour 100ml

  Speciális összetételű, golyócska formájú aranyhal táp, amely bioaktív tartalmának köszönhetően fokozza halaink színpompáját, javítja vitalitásukat.

  Bruttó 610Ft
 • Sera Goldy

  Lemezestáplálék valamennyi akváriumi és kerti tavi aranyhal napi táplálására.
  Az aranyhalak kevesebb fehérjét és több könnyen emészthető szénhidrátot igényelnek, mint a melegvízi halak.
  A sera goldy spirulinát és búzacsíra lisztet tartalmaz és ezért ideális hidegvízi halaknak az akváriumban vagy a tóban.
  A sera goldy termékkel történő táplálás ősszel és tavasszal erősíti a halakat, a téli pihenés előtt és után.

  Bruttó 300Ft1.490Ft
 • Aqua Food szemcsés aranyhaltáp

  Aqua Food szemcsés aranyhaltáp több, mint 40% fehérje tartalmú kiegyensúlyozott tápértékű eledel, melyet az aranyhalak és a koipontyok a vízfenékről könnyedén felszippanthatnak.

  Bruttó 280Ft980Ft
 • tavi_haleledel_2

  Kerti tavi medium haleledel 15l

  Extrudált komplett eledel keveréke kerti tavi halak számára.

  Bruttó 10.990Ft
 • 41012118_2

  Vödrös általános tavi haltáp 1L

  A kerti tavakba telepített aranyhalak, koi pontyok és más halak kedvenc eledele. Könnyű szerkezete következtében a víz tetején lebeg és miközben a díszhalak azt elfogyasztják, tulajdonosuk közelről gyönyörködhet a halak pompás színében.

  Bruttó 700Ft
 • 6975_1372179145_energy_haltap

  Cyprico Mix Peyebl 3mm tavi haleledel 250g

  CYPRICO MIX PEYEBL 250g tavi haleledel 3, 0mm. Protein tartalma 33%. Ajánljuk Koi pontyoknak valamint aranyhalaknak.

  Bruttó 580Ft
 • sera_power_mix

  Sera bio power- mix 1000 ml

  A sera pond bio power- mix egy nyalánkság a tavi halak számára, amely 100%- ban természetes összetevőkből áll. A selyemlárvák, apró rákok és vízibolhák kiegyensúlyozott keverékével a sera pond bio power- mix egy egészséges keverék magas protein tartalmú természetes táplálék állatokból, telítetlen zsírsavakból és természetes karotinoidokból minden tavi hal számára a csodálatos színek, vitalitás és megfelelő növekedés érdekében.

  Bruttó 2.705Ft
 • Sera bioflakes

  A sera bioflakes aranyhalaknak, pontyoknak és más tavi halaknak. A sera bioflakes valamennyi összetevőt tartalmazza, amelyeket a tavi halak igényelnek. A kerti tóban mindig adódik természetes táplálék. A sera bioflakes gondoskodik az egészséges táplálékegyensúlyról, és optimális kiegészítést nyújt vitaminokkal, búzacsírákkal és további nagy értékű nyersanyagokkal.

  Bruttó 1.140Ft7.070Ft
 • Sera biogranulat

  A sera pond biogranulat úszó rudacskák a 6 cm feletti, közepesen nagy és nagy tavi halak egészséges, zsírszegény fő tápláléka. A különböző fajtájú tavi Iktgg halak táplálékigényének kiegyensúlyozott fedezése érdekében a sera pond bioflakes és a sera pond biogranulat termékekkel történő egyidejű táplálást ajánljuk. A két táplálékfajta viszonya a tó összetevőitől függ.

  Bruttó 1.000Ft10.610Ft
 • Sera koi color large

  A sera KOI COLOR növeli valamennyi középméretű koi színgazdagságát. A nagy értékű alapanyagok kímélő feldolgozása miatt különösen könnyen emészthető. Természetes ásványi anyagok, nyomelemek és hozzáadott vitaminok növelik a halak jó közérzetét és növelik azok ellenálló képességét. A kifejlett koiknak a sera KOI COLOR LARGE terméket ajánljuk.

  Bruttó 4.280Ft20.640Ft
 • Sera koi junior

  A KOI JUNIOR a növendék koiknak kiegyensúlyozott táplálékot kínál, amely a legfontosabb tápanyagokat optimális összetételben tartalmazza. A 20 %- os, magas spirulina- részarány a sera KOI JUNIOR termékben kezdetektől biztosítja a természetes színek ideális kialakulását, valamint a tiszta színelválást. A nagyon jó emészthetősége miatt a sera KOI JUNIOR egész évben ajánlott táplálék.

  Bruttó 2.150Ft25.545Ft
 • Sera koi royal hf large

  A sera KOI ROYAL fő táplálék elősegíti valamennyi fiatal és növendék koi növekedését és jó közérzetét. A jó emészthetőség miatt ideálisan alkalmas a táplálásra egész évben.

  Bruttó 13.645Ft20.640Ft